zaterdagmiddag 25 augustus: Open Dag met kennismakingslessen voor de Basis Creatief Schrijven, voorlichting over de Meesterproef en een mini-workshop.

Zaterdag 25 augustus organiseert de Querido Academie een open dag waar je kunt kennismaken met ons, onze docenten en de schrijfopleidingen die we aanbieden.

Weet je niet precies welke opleiding voor jou geschikt is? Wij kunnen je daarin advies geven en er zijn bijeenkomsten waarin je een beter beeld krijgt van de cursussen die we aanbieden.

Van 13.30 – 14.15 is er een voorlichtingsbijeenkomst over de Meesterproef. Daar vertellen docent Sophie Zijlstra en een oud-deelnemer Mohana van den Kroonenberg je meer over deze intensieve schrijfopleiding.

Van 14.00 – 15.00 en van 15.00 – 16.00 zijn er proeflessen waarin je kunt kennismaken met de cursus Basis Creatief Schrijven. Carla de Jong geeft die lessen.

Het is inmiddels niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de proefles van 15.00 uur.

Van 15.00 – 16.00 geeft Olga Majeau een mini-workshop Familieverhalen schrijven. Dat geeft je een voorproefje van de masterclasses die wij aanbieden.

Ook als je gewoon even langs wilt komen, ben je natuurlijk van harte welkom! Laat je ons hier wel even weten dat je komt?

Wanneer

Zaterdag 25 augustus van 13.00 uur tot 16.30 uur. 

Waar

Uitgeverij Querido, Weteringschans 259, Amsterdam

Vrijblijvend

En natuurlijk is deelname aan de open dag helemaal vrijblijvend: je verplicht je tot niets. We beloven je in elk geval een informatieve, interessante middag met een flink stel andere schrijvers in de dop. En je krijgt ook nog eens de kans om een kijkje te nemen in het pand van zes prestigieuze uitgeverijen. Kom je ook? Wij zorgen voor koffie en thee!

© Copyright Querido Academie 2017 - 2018