zaterdag 27 oktober: Kennismakingsmiddag met proeflessen voor de Basis Creatief Schrijven en voorlichting over de Meesterproef.

Zaterdag 27 oktober organiseert de Querido Academie een middag waar je kunt kennismaken met ons, een aantal van onze docenten en de schrijfopleidingen die we aanbieden.

Weet je niet precies welke opleiding voor jou geschikt is? Wij kunnen je daarin advies geven en er zijn bijeenkomsten waarin je een beter beeld krijgt van de cursussen die we aanbieden.

Van 13.30 – 14.30 is er een voorlichtingsbijeenkomst over de Meesterproef. Daar vertellen een docent en een oud-deelnemerje meer over deze intensieve schrijfopleiding.

Van 14.00 – 15.00 is er een proefles waarin je kunt kennismaken met de cursus Basis Creatief Schrijven.

Ook als je gewoon even langs wilt komen, ben je natuurlijk van harte welkom tussen 13.30 en 15.30 uur bij de Querido Academie!

Wanneer

Zaterdag 27 augustus van 13.00 uur tot 15.30 uur. 

Waar

Uitgeverij Querido, Weteringschans 259, Amsterdam

Vrijblijvend

En natuurlijk is deelname aan de open dag helemaal vrijblijvend: je verplicht je tot niets. We beloven je in elk geval een informatieve, interessante middag met een flink stel andere schrijvers in de dop. En je krijgt ook nog eens de kans om een kijkje te nemen in het pand van zes prestigieuze uitgeverijen. Kom je ook? Wij zorgen voor koffie en thee!

© Copyright Querido Academie 2017 - 2018