• Samen de schrijfmotor opstarten!

Voor wie?

Beginnende en gevorderde schrijvers die grip willen krijgen op hun artistieke proces.

Workshop Samen de schrijfmotor weer opstarten

Maak een goede start na de zomer en plan – juist in je drukke agenda – tijd voor schrijven. Onder leiding van docent en auteur Frank Gunning focus je je deze online-les op het creatieve proces rondom schrijven. Doe mee met een oefening, krijg tips en tricks hoe je schrijven een onderdeel van je dagelijks leven kan maken.

Deze korte online workshop geeft je een voorproefje van de workshop Laat je creativiteit voor je werken! van zaterdag 23 september.

Datum: woensdag 6 september
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Kosten: € 10,-
Online via Zoom

“Je hoofd is de meest onmisbare, maar ook de meest onbetrouwbare partner in je schrijfproces. En toch, daarbinnen moet het allemaal beginnen. Als het schrijfproces zijn werk goed doet leidt inspiratie tot meer inspiratie, en nóg meer inspiratie.”

Frank Gunning in Schrijven Magazine

Lees hier het hele artikel in Schrijven Magazine

Frank Gunning

Frank Gunning begon zijn artistieke carrière als toneel– en hoorspelschrijver, cabaretier en regisseur. Uiteindelijk won het schrijven het van het podium. In zijn atelier in de Pijp begeleidt hij schrijvers en aspirant-schrijvers. Vanuit zijn ervaring als schrijver, locatietheatermaker en artistiek producent ontwikkelde hij de Chaos-methode, waarmee hij schrijvers en makers helpt in het opbouwen van een vruchtbare schrijvers- of makerspraktijk. Bij uitgeverij Querido verschenen zijn romans Meisje van glas en Schuilplaatsen van Woody Gardiner. Hij is huisschrijver van TG Habitat X en werkt momenteel aan zijn derde roman en aan zijn Chaos Academie. 

Lees hier meer over Frank.

© Copyright Querido Academie 2017 - 2023