Regelmatig organiseert de Querido Academie kennismakingslessen waar je kunt kennismaken met ons, onze docenten en de schrijfopleidingen die we aanbieden. We bieden onze kennismakingslessen op dit moment online aan, via Zoom, en in de boekhandels waar ook de schrijfcursussen worden gegeven. 

Weet je niet precies welke opleiding voor jou geschikt is? Wij kunnen je daarin adviseren. Mail ons gerust op info@queridoacademie.nl of bel ons op 020 760 72 49.

Hiernaast zie je het overzicht van de proeflessen die wij op dit moment aanbieden.

Vrijblijvend

En natuurlijk is deelname aan de kennismakingsles helemaal vrijblijvend: je verplicht je tot niets. We beloven je in elk geval een informatieve, interessante les met een aantal andere schrijvers in de dop. Kom je ook? Wij zorgen voor een interessante schrijfopdracht!

Online proefles via Zoom
Datum: maandag 11 januari 2021 van 19.30 – 20.45 uur
Docent: Jamal Ouariachi
Kosten: geen

Het Meesterproefconsult

Speciaal voor schrijvers die overwegen om toelating te doen voor de Meesterproef. Rammelt je synopsis nog, twijfel je welk vertelperspectief je moet gebruiken of heb je behoefte aan een frisse (en kritische!) blik van buitenaf? Kom dan op Meesterproefconsult bij een van de docenten die de Meesterproef geven. Zij denken graag met je mee hoe jouw verhaal nog beter tot recht kan komen.

Het consult

We verwachten dat je in een korte pitch van max. 5 minuten je schrijfplannen toelicht en eventuele vragen stelt. Vervolgens ga je met de docent in gesprek. Het Meesterproefconsult zal in totaal ongeveer 15 minuten duren. Na afloop heb je tips opgedaan en/of een eerste indicatie of je inderdaad op de goede weg bent met je boek. Uit dit gesprek neem je die dingen mee waar jij iets aan hebt. Met deze tips in je achterhoofd schrijf je weer verder, en wellicht zien we daarna jouw toelatingsdossier voor de Meesterproef tegemoet?

Na afloop van het consult kun je aan Jeroen Kans of Anouk Lammers van de Querido Academie je verdere vragen stellen over de Meesterproef.

Aanmelden?

Op dit moment staat er geen Meesterproefconsult gepland. Houd onze website en sociale media in de gaten voor een volgend consult.

MP
© Copyright Querido Academie 2017 - 2019