Kennismakingslessen Basis Creatief Schrijven

Regelmatig organiseert de Querido Academie kennismakingslessen waar je kunt kennismaken met ons, onze docenten en de schrijfopleidingen die we aanbieden. We bieden die lessen niet alleen aan op de uitgeverij in Amsterdam, maar ook in boekhandels door het land.

Weet je niet precies welke opleiding voor jou geschikt is?  Wij kunnen je daarin adviseren.

Hiernaast zie je het overzicht van de proeflessen waarin je kunt kennismaken met de cursus Basis Creatief Schrijven.

Vrijblijvend

En natuurlijk is deelname aan de kennismakingsles helemaal vrijblijvend: je verplicht je tot niets. We beloven je in elk geval een informatieve, interessante les met een aantal andere schrijvers in de dop. Kom je ook? Wij zorgen voor koffie en thee!

Amsterdam

  • Zaterdag 4 april, van 11.30 – 12.30 uur
    Querido Academie, Weteringschans 259, Amsterdam
    Docent: Rebekka Bremmer

VANWEGE DE SITUATIE MET HET CORONAVIRUS WORDT DEZE LES ONLINE GEGEVEN

Het Meesterproefconsult

Speciaal voor schrijvers die overwegen om toelating te doen voor de Meesterproef. Rammelt je synopsis nog, twijfel je welk vertelperspectief je moet gebruiken of heb je behoefte aan een frisse (en kritische!) blik van buitenaf? Kom dan op Meesterproefconsult bij een van de docenten die de Meesterproef geven. Zij denken graag met je mee hoe jouw verhaal nog beter tot recht kan komen.

Het consult

We verwachten dat je in een korte pitch van max. 5 minuten je schrijfplannen toelicht en eventuele vragen stelt. Vervolgens ga je met de docent in gesprek. Het Meesterproefconsult zal in totaal ongeveer 15 minuten duren. Na afloop ga je naar huis met tips en/of een eerste indicatie of je inderdaad op de goede weg bent met je boek. Uit dit gesprek neem je die dingen mee waar jij iets aan hebt. Met deze tips in je achterhoofd schrijf je weer verder, en wellicht zien we daarna jouw toelatingsdossier voor de Meesterproef tegemoet?

Na afloop van het consult kun je aan Jeroen van de Querido Academie je verdere vragen stellen over de Meesterproef.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@queridoacademie.nl. Wij laten je dan weten hoe laat we je verwachten en wat je tevoren op moet sturen. Wacht daar niet te lang mee, want het aantal plekken is beperkt.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 18 april tussen 11.00 en 13.30 uur
Docent: Manon Duintjer
Locatie: Querido Academie, Weteringschans 259, Amsterdam
Kosten: geen, het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend

VANWEGE DE SITUATIE MET HET CORONAVIRUS IS HET CONSULT VAN 18 APRIL TELEFONISCH

MP
© Copyright Querido Academie 2017 - 2019