Storytelling: overtuig met jouw verhaal

“Iedereen droomt er wel eens van om goed verhalen te kunnen vertellen. Manon Duintjer helpt die droom op een heldere, praktische en bevlogen wijze waar te maken.” – Martien Kuitenbrouwer, directeur Public Mediation

Je bent auteur, journalist of freelancer en verhalen vertellen is je werk. Maar betekent dit ook dat je erin slaagt anderen ervan te overtuigen wat jij en jouw werk te bieden hebben? In de avondvullende onlineworkshop Storytelling: overtuig met jouw verhaal, verbindt auteur en schrijfdocent Manon Duintjer het (auto)biografische en creatieve met het zakelijke. Manon leert je hoe je een verhaal vertelt en hoe je zorgt dat het authentiek blijft. Een persoonlijk verhaal raakt, inspireert en overtuigt, mensen zullen het onthouden en verder vertellen. 

Tijdens de workshop komen je drijfveren om een goed verhaal te vertellen aan bod en wordt er aandacht besteed aan hoe je je eigen verhaal overtuigend opbouwt. Je leert de technieken van creatief schrijven toe te passen op jouw eigen verhaal en teksten aantrekkelijker te maken. Met een verhaal laat je je klanten, opdrachtgevers en collega’s zien wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet. 

De workshop Storytelling in het kort:

  • Datum: 6 juli van 19.30 – 22.00 uur
  • Kosten: € 75,00
  • Online via Zoom
  • Maximaal 12 deelnemers

Voorbereiding voor deelnemers:
Zoek voorafgaand aan de workshop een object/voorwerp uit dat symbool staat voor waarom jij het werk doet wat je doet. Het symbool voor jouw drijfveren in je werk.

De docent

Manon Duintjer (1969) is auteur, schrijfdocent en schrijfcoach. Ze is auteur van de romans De S-machine en We zijn verdwaald. Zij geeft les aan de Querido Academie, de Schrijversacademie en Creating Insights en houdt regelmatig openbare interviews met auteurs. Daarnaast geeft zij workshops Storytelling en coacht zij mensen middels autobiografisch schrijven.

Manon is van huis uit historica en kan bogen op ruime ervaring in het boekenvak o.a. als redacteur, uitgever, recensent en auteur. Zij is samensteller van verschillende bundels zoals Wat ik van mijn moeder leerde en Zij denkt dus zij bestaat.

Meer over Manon Duintjer lees je hier.

© Copyright Querido Academie 2017 - 2021